Sastāvdaļas
Pagatavošana:
Pelēkos zirņus iemērc un atstāj uz nakti. Sagriež sīpolu un ķiploku, sarīvē burkānu.
Katlā apcep sīpolus, ķiplokus un burkānus, apmēram 5 – 7 minūtes, līdz tie kļūst mīksti. Gaļu sagriež gabaliņos, pievieno piparus un lauru lapas, visu apcep. Pielej ūdeni, izmērcētos zirņus un grūbas. Zupu vāra uz mazas uguns 1 – 2 stundas līdz visas sastāvdaļas kļuvušas mīkstas. Pievieno zaļumus. Pievieno gaļu.
Z/S "Kaņepītes"
Bioloģiski audzēta un ražota produkcija
Kaņepītes,
Kocēnu pag.,
Valmieras nov.,
LV-4220
Visas tiesības aizsargātas | Kaņepītes ZS