Blog Layout

Sastāvdaļas


  • 200g z.s. “Kaņepītes” BIO pelēko zirņu
  • 300g žāvēta cūkgaļa
  • 1 burkāns
  • 1 liels sīpols
  • 3 - 4 ķiploka daiviņas
  • Zaļumi (pētersīļi, dilles)
  • 50 g z.s. “Kaņepītes” BIO miežu grūbas
  • sāls, pipari pēc garšas
  • lauru lapas




Pagatavošana:

Pelēkos zirņus iemērc un atstāj uz nakti. Sagriež sīpolu un ķiploku, sarīvē burkānu.


Katlā apcep sīpolus, ķiplokus un burkānus, apmēram 5 – 7 minūtes, līdz tie kļūst mīksti. Gaļu sagriež gabaliņos, pievieno piparus un lauru lapas, visu apcep. Pielej ūdeni, izmērcētos zirņus un grūbas. Zupu vāra uz mazas uguns 1 – 2 stundas līdz visas sastāvdaļas kļuvušas mīkstas. Pievieno zaļumus. Pievieno gaļu.

Share by: