Sastāvdaļas
Pagatavošana:
Iepriekšējā dienā ieliek mērcēties zirņus aukstā ūdenī. Zirņus liek vārīties līdz tie kļūst mīksti. Ļauj padzist.
Izvārītos zirņus izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Liek klāt olas, sīki sakapātus ķiplokus, sagrieztus sīpolu,
sāli, cukuru. Visu rūpīgi sajauc. Pēc vajadzības klāt liek miltus. Konsistencei jābūt tādai, lai var uztaisīt
kotletes. Cep eļļā uz nelielas uguns no abām pusēm līdz kļūst skaisti brūnas.
Z/S "Kaņepītes"
Bioloģiski audzēta un ražota produkcija
Kaņepītes,
Kocēnu pag.,
Valmieras nov.,
LV-4220
Visas tiesības aizsargātas | Kaņepītes ZS