Blog Layout

Sastāvdaļas


  • 1 kabacis
  • daži jaunie kartupeļu
  • nedaudz sīpols
  • nedaudz ķiploks
  • 2 ēdamkarotes z.s.”Kaņepītes” BIO zirņu miltu
  • garšvielas


Pagatavošana ~30min


  1. Sagriež kartupeļus smalkās šķēlītēs, sīpolus smalkos gabaliņos;
  2. Uz pannas cep kartupeļus un pēc pāris minūtēm pievieno smalki sagriezto sīpolu. Laiku pa laikam visu apmaisa;
  3. Kamēr kartupeļi cepas, sagriež kabaci;
  4. Pa šo laiku kartupeļi jau būs izcepušies gandrīz ēdami, pievienojam kabaci;
  5. Kad no kabačiem sāk izdalīties mitrums, pievieno smalki sakapātu vai caur spiedi izspiestu ķiploku, apmaisa;
  6. Sautējumam pa virsu uzsijā zirņu miltus, un iemaisa. Zirņu milti uzsūc mitrumu. Vēl 10 minūtes pasautē, nemaisot, uz lēnas uguns.
Share by: