Sastāvdaļas
- 1 kabacis
- daži jaunie kartupeļu
- nedaudz sīpols
- nedaudz ķiploks
- 2 ēdamkarotes z.s.”Kaņepītes” BIO zirņu miltu
- garšvielas
Pagatavošana ~30min
- Sagriež kartupeļus smalkās šķēlītēs, sīpolus smalkos gabaliņos;
- Uz pannas cep kartupeļus un pēc pāris minūtēm pievieno smalki sagriezto sīpolu. Laiku pa laikam visu apmaisa;
- Kamēr kartupeļi cepas, sagriež kabaci;
- Pa šo laiku kartupeļi jau būs izcepušies gandrīz ēdami, pievienojam kabaci;
- Kad no kabačiem sāk izdalīties mitrums, pievieno smalki sakapātu vai caur spiedi izspiestu ķiploku, apmaisa;
- Sautējumam pa virsu uzsijā zirņu miltus, un iemaisa. Zirņu milti uzsūc mitrumu. Vēl 10 minūtes pasautē, nemaisot, uz lēnas uguns.