Blog Layout

Sastāvdaļas


  • 1 kabacis
  • 200g vārīti z.s.”Kaņepītes” BIO pelēkie zirņi
  • 100g rīsi
  • 3 ēdamkarotes z.s.”Kaņepītes”BIO zirņu miltu


Pagatavošana ~1 stunda


  1. Nomizo kabaci, sagriež šķēlēs un izņem tam vidu;
  2. Katliņā ieber vārītos zirņus, rīsus un divas ēdamkarotes sviesta. Sablendē vai saspaida ar stampiņu.
  3. Iesijā un iejauc zirņu miltus, tie kalpo kā saistviela un uzsūc mitrumu. Ja maisījums sanācis par sausu, tad var pievienot ūdeni.
  4. Cepešpannas saliek kabaču gredzenus un tos piepilda ar maisījumu līdzeni līdz malām (tas nedaudz pacelsies).
  5. Liek cepties ~35min.
Share by: