Blog Layout

Sastāvdaļas


  • 1 glāze z.s. “Kaņepītes” BIO pilngraudu rudzu milti
  • 1 glāze z.s. “Kaņepītes” BIO kviešu milti
  • 3 glāzes kefīra
  • 2-3 lieli āboli
  • ūdens
  • 1 ola
  • pustējkarote soda
  • cukurs
  • sāls


Pagatavošana:

Mīklai iemaisa glāzi pilngraudu rudzu miltu un tikpat daudz smalko kviešu miltu, sodu, šķipsniņu sāls un pāris ēdamkarotes cukura. Tad pievieno trīs glāzes kefīra, vienu olu. Ja mīkla ir bieza, pielej klāt ūdeni, līdz izveidojas bieza krējuma konsistence.


Pēc tam pieliek gabaliņos sagrieztus un cep uz ieeļļotas pannas, kamēr pankūkas zeltaini brūnas. Tās pasniedz, piemēram, ar sēņu un krējuma, žāvētas gaļas un sīpolu vai laša un ķiploku mērci.

Share by: